Rólunk

A meditáció napi gyakorlása erős alapot biztosít az önfegyelem, az akaraterő és további pozitív szokások (testmozgás, étrendbeli változások, olvasás stb.) megszilárdításához.

Ezen problémák megoldására dolgoztam ki a Online Kezdő Meditációs Tanfolyamot, egy lépésről-lépésre felépített kurzust.

A teljes tanfolyami anyag online érhető el, tehát mindenki a saját tempójában, egyéni ütemezés szerint tudja követni.

A tanfolyam összesen 55 hosszabb-rövidebb videóból áll, amelynek egyik része magyarázó, bemutató videó, a másik fele gyakorló videó.

A program egyénileg ütemezhető.

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges semmilyen különleges világnézet vagy hitvallás gyakorlása, de annak megléte sem kizáró ok.

Minden meditációhoz tartozik egy konkrét, egyszerű és világos instrukciókat tartalmazó bevezető, részletes magyarázat.

Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő technikát többféle eszköz és módszer kerül bemutatásra különböző tradíciókból, irányzatokból és mesterektől, (jógikus légzés technikák egyszerűbb légzéskontroll gyakorlatok, relaxációs és koncentrációs módszerek, mantra meditációk a kundalíni tradícióból, irányított meditációk és vizualizációs technikák.

Így a tanfolyam végére bárki megválaszthatja, mely módszerekkel dolgozik a legszívesebben.

Természetesen ezek mind-mind kiindulópontot jelentenek csupán az irányítás nélküli szabad meditációhoz.

A meditáció iránti nyitott, befogadó hozzáállással nemcsak a gyakorlás eredménye, hanem a tudás megszerzésének a folyamata is élvezetes, ami segíti az elmélyülést, mint napi szokást megtartani. A módszerek átláthatóak és könnyen követhetőek, bonyolult fogalmak és zavaros utasítások nélkül.

Tovább az Online Meditációs Tanfolyamhoz