Barion Pixel

A gondolatok teremtő ereje

Szeretnéd  megteremteni magadnak  azt az életet, ami örömet, boldogságot biztosít számodra? Szeretnéd elérni a rég félredobott álmaidat, céljaidat? Akkor mire vársz?  Az ehhez szükséges erő benned van… Vágj bele azonnal – mert egyedül csak TE vagy képes teremtő hatást gyakorolni a számodra ideális életet a gondolataid, az érzelmeid, az érzéseid ereje által.

A gondolatok teremtő ereje

Ilyen egyszerű lenne?

Igenis, meg nem is… Egyszerű, mert a gondolataid  teremtő erővel rendelkeznek: befolyásolják a közérzetedet, segítségükkel szünet nélkül alakítod és irányítod a testi egészségedet és az életedben jelentkező valamennyi helyzetet. És bonyolult is – mert hajlamos vagy – oly sokakhoz hasonlóan a félelmeid, a rossz tapasztalataid, a hiedelmeid, és a tudatalattidba bevésődött rossz beidegződések miatt megfeledkezni arról a tényről, hogy a negatív gondolataiddal csak negatív dolgokat teremthetsz – rombolod vele az egészségedet, és egyre messzebb kerülsz attól az élettől, amire vágytál.

A gondolatok romboló ereje

Nyilvánvaló, hogy a gond, a  harag, az irigység, a gyűlölet, a bánat   – hátrányosan befolyásolják a testi teljesítőképességedet, gyengítik az immunrendszeredet. Félelmetes, de igaz: bármi rosszat gondolsz is másról, bármi rosszat készülsz is tenni más ellen, előbb saját magadban hozol vele létre negatív változásokat. Ahogy az sem tesz jót, ha a múltból hozott negatív minták alapján élsz – szüleid, tanáraid lesújtó véleménye (“ügyetlen  és lusta vagy” “Neked úgysem sikerülhet”, “Alkalmatlan vagy erre”), vagy gondolkodásmódja (“Soha nem lesz elég pénzünk”, “ A mi családunk soha nem volt szerencsés”) olyannyira rányomja a bélyegét az életedre, hogy 40 -50 évesen döbbensz rá arra, hogy a szép reményeid, és nagy céljaid helyett “csak” egy szánalmas középszerű életet élsz, ami távol áll a boldogságtól.

Ezek a tudatalattiba beépülő programok vagy hitrendszerek fogják meghatározni a magadról alkotott véleményedet, gondolataidat, cselekedeteidet. Elkönyveled magadban, hogy Te már csak ilyen vagy, és ezt mint egy mantrát mondogatod magadnak és másoknak – addig-addig, míg el is hiszed. Persze ez a felismerés elbizonytalanít – olyannyira, hogy beletörődve hagyod magad sodortatni az árral, céltalanul, boldogtalanul,  megkeseredetten várva földi utad végét. 

SOHA ne add fel!

Használd végre a gondolataid teremtő erejét!

Fel kell ismerned, hogy a problémáid megoldásának titka, nem a külső körülmények megváltoztatásában rejlik, hanem abban, hogy ÖNMAGADAT alakítod át belülről. Változtatni akarsz a világon? – akkor változtass magadon! Ha ez sikerül , képes leszel megoldani évek óta tartó konfliktushelyzeteket, meggyógyíthatod magad súlyos betegségekből, elérheted céljaidat, meg teremtheted  azt az ideális életet, amit elképzeltél. 

 Ha állandóan a boldogtalanságra, szegénységre, sikertelenségre és betegségre gondolsz, lehetetlen, hogy boldog, sikeres és egészséges légy. Ha a sikertelenségre, kudarcra és veszteségre gondolsz – lehetetlen, hogy sikereket érj el! A gondolataid olyan erők, amelyek mindenképpen következményekkel járnak: mert a gondolataid érzéseket váltanak ki, és az érzések azok, amelyek a hatást okozzák majd, mert az érzéseid biokémiai láncreakciós folymatok a testedben, amelyek káros vagy jótékony  vegyületekete teremelnek és vagy gyógyulást, vagy betegséget eredményeznek.

Mondd el százszor, hogy képes vagy rá! Tégy építő jellegű, pozitiv kijelentéseket -olyanokat amelyek az életed fontos területeit  lefedik! Használd a gondolataid, és a hited teremtő erejét, ami képes áthatni az egész elmédet!

Bátorság, akaraterő!

Ahol a figyelem ott az energia, amire fókuszálsz, amire a figyelmed irányítod, azt erősíted, azt vonzod be a  látóteredbe azt teremted.  A migrénes rohamtól való félelem kiváltja a rohamot. A betegségtől való félelem könnyen betegséghez vezethet. Uralkodj a gondolataidon, válogasd meg őket, ahogyan a barátaidat,  vagy a ruhatárad is megválogatod. Gyomláld ki a  romboló gondolatmintákat,  teremts  pozitív gondolatmeneteket.

A gondolataid és az érzéseid teremtő erejével éppúgy képes vagy újraépiteni önmagadat, mint ahogy a romboló erejével megbetegíteni, vagy akár elpusztítani is.  A gondolat teremt, a gondolat pusztít – DE az irányítás a tied…

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .