A gondolatok teremtő ereje

Szeretnéd  megteremteni magadnak  azt az életet, ami örömet, boldogságot biztosít számodra? Szeretnéd elérni a rég félredobott álmaidat, céljaidat? Akkor mire vársz?  Az ehhez szükséges erő benned van… Vágj bele azonnal – mert egyedül csak TE vagy képes teremtő hatást gyakorolni a számodra ideális életet a gondolataid, az érzelmeid, az érzéseid ereje által.

A gondolatok teremtő ereje

Ilyen egyszerű lenne?

Igenis, meg nem is… Egyszerű, mert a gondolataid  teremtő erővel rendelkeznek: befolyásolják a közérzetedet, segítségükkel szünet nélkül alakítod és irányítod a testi egészségedet és az életedben jelentkező valamennyi helyzetet. És bonyolult is – mert hajlamos vagy – oly sokakhoz hasonlóan a félelmeid, a rossz tapasztalataid, a hiedelmeid, és a tudatalattidba bevésődött rossz beidegződések miatt megfeledkezni arról a tényről, hogy a negatív gondolataiddal csak negatív dolgokat teremthetsz – rombolod vele az egészségedet, és egyre messzebb kerülsz attól az élettől, amire vágytál.

A gondolatok romboló ereje

Nyilvánvaló, hogy a gond,a  harag, az irigység, a gyűlölet, a bánat   – hátrányosan befolyásolják a testi teljesítőképességedet, gyengítik az immunrendszeredet. Félelmetes, de igaz:bármi rosszat gondolsz is másról, bármi rosszat készülsz  is tenni más ellen, előbb saját magadban hozol vele  létre negatív változásokat. Ahogy az sem tesz jót, ha a múltból hozott negatív minták alapján élsz – szüleid, tanáraid lesújtó véleménye (“ügyetlen  és lusta vagy” “Neked úgysem sikerülhet”, “Alkalmatlan vagy erre”), vagy gondolkodásmódja (“Soha nem lesz elég pénzünk”, “ A mi családunk soha nem volt szerencsés”) olyannyira rányomja a bélyegét az életedre, hogy 40 -50 évesen döbbensz rá arra, hogy a szép reményeid, és nagy céljaid helyett “csak” egy szánalmas középszerű életet élsz, ami

távol áll a boldogságtól.Ezek a tudatalattiba beépülő programok vagy hitrendszerek fogják meghatározni a magadról alkotott véleményedet, gondolataidat, cselekedeteidet. Elkönyveled magadban, hogy Te már csak ilyen vagy, és ezt mint egy mantrát mondogatod magadnak és másoknak – addig-addig, míg el is hiszed. Persze ez a felismerés elbizonytalanít – olyannyira, hogy beletörődve hagyod magad sodortatni az árral, céltalanul, boldogtalanul,  megkeseredetten várva földi utad végét. 

SOHA ne add fel!

Használd végre a gondolataid teremtő erejét!

Fel kell ismerned, hogy a problémáid megoldásának titka, nem a külső körülmények megváltoztatásában rejlik, hanem abban, hogy ÖNMAGADAT alakítod át belülről. Változtatni akarsz a világon? – akkor változtass magadon! Ha ez sikerül  meg tudsz oldani évek óta tartó konfliktushelyzeteket, ki tudsz gyógyulni súlyos betegségekből, el tudod érni a céljaidat, meg tudod teremteni azt az ideális életet, amit elképzeltél. 

 Ha állandóan a boldogtalanságra, szegénységre, sikertelenségre és betegségre gondolsz, lehetetlen, hogy boldog, sikeres és egészséges légy. Ha a sikertelenségre, kudarcra és veszteségre gondolsz – lehetetlen, hogy sikereket érj el! A gondolataid olyan erők, amelyek mindenképpen következményekkel járnak: mert a gondolataid érzéseket váltanak ki, és az érzések azok, amelyek a hatást okozzák majd.

Mondd el százszor, hogy képes vagy rá! Tégy építő jellegű, pozitiv kijelentéseket -olyanokat amelyek az életed fontos területeit  lefedik! Használd a gondolataid, és a hited teremtő erejét, ami képes áthatni az egész elmédet!

Ne félj!

Ne félj, – mert ha félsz  valamitől, akkor abban hiszel, hogy amitől félsz, az a számodra megjelenik.  A migrénes rohamtól való félelem kiváltja a rohamot.. A betegségtől való félelem könnyen betegséghez vezethet. Uralkodj a gondolataidon, teremts  pozitív elképzeléseket. 

A gondolataid és az érzéseid teremtő erejével éppúgy képes vagy újraépiteni önmagadat, mint ahogy a romboló erejével megbetegíteni, vagy akár elpusztítani is.  A gondolat teremt, a gondolat pusztít – DE az irányítás a tied…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!

Iratkozz Fel Ingyenes Videós Kezdő Meditációs Hírlevelemre MOST!

Kezdd el az otthoni meditációs gyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy 15 videóból álló email sorozatot, melynek segítségével azonnal elkezdheted otthoni meditációs gyakorlásodat. Kérlek, írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. A hírlevélben küldött videókért NEM KELL fizetned. Köszönöm a bizalmadat. Az e-mail-címedet bizalmasan kezelem. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)