Barion Pixel

Vedd a kezedbe a sorsod irányítását!

Az irányítás a TE kezedben van! Lehet már ezerszer hallottad – hiszen minden motivációs ismeretanyag ezzel a mondattal kezdődik, és fejeződik be. Lehet, hogy pontosan emiatt már nem is hiszel az egészben – agyon koptatott, elhasználódott, hasznavehetetlen szlogennek tartod. De nincs igazad. Miért? Mert ezzel a hitetlenkedéssel elveszed magadtól az esélyt a sorsod  pozitív megváltoztatására! 

Sors, karma vagy minden fejben dől el?

“Ez a sorsom.” “Nekem ez a sors jutott” – szoktad mondogatni, amikor valami nem sikerül. Hogy mi a sors? A keleti tanítások szerint, mielőtt a lelked megszületik a Földre, hogy tanuljon, tapasztaljon –  megtervezi az útját, vagyis azt, hogy milyen téren szeretne fejlődni, – kiválasztja azokat a lelkeket, akikkel életed során találkozni szeretne. Neked is van egy alapvető életfeladatod, amely meghatározza majd a legtöbb cselekedetedet, de még a személyiségedet is, ami arra vár, hogy végre megfejtsd mi az a bizonyos életfeladat. 

De az egyéni törekvés – azaz a TE döntéseid, a szabad akaratod képessé tesz arra, hogy a sorsodat közvetlenül befolyásolni tudd – azaz a kezedbe veheted a sorsod irányítását!

A karmának óriási  ereje van. A karma lényegében az ok-okozat szigorú törvénye,amely kimondja, hogy minden cselekedetednek, gondolatodnak vagy szavadnak  – legyen az bármilyen jelentéktelennek tűnő is – következménye van, és visszatér hozzád. Minden a múltban elkövetett tettednek van visszahatása. DE.

De fontos tudnod, hogy bár a jelenedet a múltad alakította ki, de a jövődet a jelened fogja meghatározni – , ezért végtelenül fontos, hogy most helyesen és tudatosan éld életed, mert az fogja a jövődet meghatározni – azaz a karmádat is befolyásolhatod:  változtathatsz rajta pozitív, semleges, vagy negatív módon. Amennyiben pozitív cselekedeteket hajtasz végre, azok pozitív visszahatásokat, jó karmát és kellemes jövőt eredményeznek. Ha  önző vagy bűnös módon cselekszel, akkor rossz karma és szenvedés vár rád a jövőben. 

“Minden fejben dől el” – szokták mondani, és igazuk van: elképesztő mennyiségű kiaknázatlan lehetőség rejlik a mentális erőforrásaidban, ha azokat megfelelően használod. Az, hogy mit hiszel – vagy nem hiszel magadról – a tudatalattidba a gyermekkortól kezdve bevésődő korlátozó hitrendszerek – az életed sok területén akadályozhatnak. Meg kell látnod önmagad – meg kell vizsgálnod, hogy mindaz amit magadról gondolsz valóban úgy van-e vagy csak mások hitetik ezt veled? El kell döntened, hogy a mások által kijelölt úton akarsz haladni, vagy felvállalod önmagad, és a saját utadat járod? 

Úgy érzed, hogy nem Te koordinálod az életed? 

Akkor vedd a kezedbe a sorsod irányítását, mert

  • szabad akarattal rendelkezel
  • a karmádat Te befolyásolod a cselekedeteiddel
  • legyőzheted a korlátozó hiedelmeidet
  • megváltoztathatod a gondolataidat önmagadról
  • minden a Te döntéseiden múlik
  • megérdemled a sikeres, boldog, kiegyensúlyozott életet
  • képes vagy bármire, amiben hiszel
  • a gondolataidat, az érzelmeidet és a viselkedésedet te uralod -másnak ebbe nincs beleszólása

A sors, a karma befolyásolja az életed, vagy minden csak fejben dől el? Vagy mindhárom szerepet játszik abban, hogy éppen most hol tartasz? Lényegében mindegy, – mert az életed irányítása a TE kezedben van – akár hiszel benne, akár nem.

De jobb, ha hiszel – és eszerint cselekszel. 

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .