Gyakran Ismétlődő Technikai Kérdések

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek nektek eligazodni az oldal, a videók és megrendelések technikai világában.

Alább találtok majd sok-sok kérdést, melyeket úgy próbáltam megválaszolni, hogy könnyedén meg tudjátok oldani a rátok vonatkozó problémát.

Ha kérdésetek van, kérem írjatok nekem a support@kezdomeditacio.hu címre.

0. És egyben legfontosabb kérdés, és a részletes válaszom: Feliratkoztam az ingyenes hírleveledre, de nem kaptam meg. Mit tegyek? 

Válasz:

Ha feliratkozás után 5-10 perccel, mégsem találod az első emailemet az inboxodban (vagyis nem érkezik meg), akkor a következőket kell tenned:

Ha Gmail.com-os (vagy Yahoo-s, Hotmail-es) email címed van, és nincs az emailem az Elsődleges email fiókodban 5-10 perccel a feliratkozás után, akkor keresd a Promóciós fiókban és vidd át az Elsődleges fiókba, így majd minden további hírlevél odakerül.

Ha ott sem találod, akkor nézd meg a Spam fiókban. Ha ott sincs akkor, minden valószínűség szerint elgépelted az email címedet (hidd el ez nagyon sok emberrel előfordul, még velem is), vagy már korábban feliratkoztál és nem emlékszel rá. (hidd el ez is nagyon sok emberrel előfordul).

Ebben az esetben azt javaslom, hogy keress rá az emailjeimre az inboxodban, esetleg iratkozz le és iratkozz fel újra.

Ha Freemail-es (vagy Vipmail-es, Citromail-es vagy Gmail.hu-s) email címed van, akkor egy picit bajban vagyunk, ugyanis ezek a magyar email szolgáltatók nagyon nehezen engedik be az ilyen jellegű emaileket, és az esetek nagy részében az emailek a spam fiókban kötnek ki. Először ott nézd meg őket.

Ha ott sincs azt javaslom, készíts magadnak egy Gmail fiókot és iratkozz fel az új címeddel újra.

Ha úgy gondolod, hogy nem volt sikeres a feliratkozásod és szeretnél újra feliratkozni akkor kattints a következő linkre: https://kezdomeditacio.hu/hirlevel/

  1. Megrendeltem az online kezdő meditációs tanfolyamot átutalással. Hova kell utaljam az összeget és hogyan tudok bejelentkezni a fiókomba?

Válasz – 1: Az utalási adatokat megtalálod a díjbekérőben, amit közvetlenül a megrendelés után emailben kapott meg tőlünk. Bank neve: Erste Bank – Bankszámlaszám: 11600006-00000000-42066787 

Válasz – 2: Banki átutalás esetén tagságodat az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után aktiváljuk. Amint megkapod tőlünk számládat a Szamlazz.hu-n keresztül, fiókja aktívvá válik. Ez több napot is igénybe vehet, attól függően mennyi időt tesz ki az utalás bankok közötti jóváírása.

  • Belépési linkje: https://kezdomeditacio.hu/fiokom/
  • Felhasználóneve: a megrendeléskor megadott email címe
  • Jelszava: a megrendeléskor megadott jelszava

A tanfolyam megtekintéséhez (bejelentkezés után) kattintson a felső menüben található “ONLINE KEZDŐ MEDITÁCIÓS TANFOLYAM” menüpontra, vagy kattintson a következő linkre: ONLINE KEZDŐ MEDITÁCIÓS TANFOLYAM

2.  Megrendeltem az Online Kezdő Meditációs Tanfolyamot kártyás fizetéssel (Barionnal). Hogyan tudok bejelentkezni a fiókomba?

Válasz:  Amennyiben online kezdő meditációs tanfolyam tagságot rendeltél bankkártyás fizetéssel, azt a kifizetéssel egyidejűleg automatikusan aktiváltuk.

  • Belépési linkje: https://kezdomeditacio.hu/fiokom/
  • Felhasználóneved: a megrendeléskor megadott email címed
  • Jelszavad: a megrendeléskor megadott jelszavad

A tanfolyam megtekintéséhez (bejelentkezés után) kattintson a felső menüben található “ONLINE KEZDŐ JÓGATANFOLYAM” menüpontra, vagy kattintson a következő linkre: ONLINE KEZDŐ JÓGATANFOLYAM

3. A videó nem indul el az oldalon (számítógépen, vagy mobilon). Mit csináljak?

Válasz: Először is nyugodj meg, mély levegő, a jó hír az, hogy a videóink tökéletesen működnek és minden valószínűséggel a probléma nálad lesz lokálisan. Ha a videót számítógépen nézed és ott nem indul el, akkor a következőket javaslom.

1. Zárj be minden böngésző ablakot.
2. Kapcsold ki a gépedet.
3. Kapcsold ki a modemet.
4. Várj 5 percet.
5. Kapcsold be a modemet.
6. Kapcsold be a gépedet.
7. Nyiss új böngésző ablakot.
8. Töröld az összes internet történetet a böngésződből.
9. Töltsd be a kezdomeditacio.hu oldalt még egyszer.
10. A tőlem kapott emailből navigálj a videós lecke oldalra.

Ha mindez nem hozna eredményt, akkor próbáld meg a fenti folyamatot, egy másik tipusú böngészővel. (Bing, Firefox, Torch, Brave)

4. Azt hittem a hírlevélre feliratkozva ingyenesen kapom a videókat, de most összezavarodtam. Kell fizetni a videókért vagy sem?

Válasz : A hírlevél sorozathoz tartozó videók valóban ingyenesen használhatóak.

Erre itt tudsz feliratkozni:  https://kezdomeditacio.hu/hirlevel/ 

Az Online Meditációs Tanfolyam  viszont fizetős:

https://kezdomeditacio.hu/online-meditacios-tanfolyam/

5. Utalni szeretném a vételárat, de nem találom a bankszámlaszámodat. Elküldenéd nekem?

Válasz: A megrendelés leadása után kapnod kellett egy Díjbekérő emailt tőlem. A csatolt díjbekérőben megtalálod a bankszámlaszámomat. Ha esetleg mégsem lenne meg, akkor légyszíves ide utalj:

Ízisz Jóga Egyesület – Erste Bank – 11600006-00000000-42066787 

6. Szeretném letölteni a videókat a számítógépemre, lehetséges ez? 

Válasz: A videókat NEM LEHET letölteni a számítógépedre. A kapott emaileken keresztül éred el őket a honlapon, vagy a tagsági fiókodon keresztül. A videók megtekintéséhez minden esetben internet kapcsolat szükséges.

7. Nem találom az emaileket, amiben az ingyenes videókat küldted. Elküldenéd mégegyszer? 

Sajnos nem tudom csak úgy újra elküldeni őket. Csak akkor férsz hozzájuk megint, ha:

  1. Leiratkozol a hírlevélről.
  2. Feliratkozol újra és a hírlevél sorozat újra indul.
  3. Ha nem tudod, hogy iratkozz le és fel, küldj nekünk egy emailt a support@kezdomeditcio.hu címre és mi megcsináljuk neked.

8. Feliratkoztam az ingyenes videós hírlevélre, de nem találom az email inboxom-ban az emaileket amiket küldtél nekem. Hol lehetnek? 

Válasz: Ha gmail-t használsz, és nem találod őket az Elsődleges email fiókodban, akkor nagyon valószínű, hogy a Promóció fiókban lesznek. Menj be abba a fiókba, ragadd meg az emailt, és húzd át az Elsődleges email fiókodba. Innentől kezdve minden újonnan küldött emailem abban a fiókban fog landolni. Ha sem a Promóciós, sem az Elsődleges fiókodban nem találod, akkor elképzelhető, hogy valamilyne oknál fogva a Spam/Levélszemét fiókban landolt az emailem. Kérlek nézd meg ott is és húzd át az Elsődleges fiókodba.

9. Meg lehet vásárolni az Online Kezdő Meditaciós Tanfolyamot CD lemezen vagy DVD-n?

Válasz: A tanfolyam kizárólag csak az interneten keresztül érhető el.

10. Van-e Facebook oldalad és ha igen, mi linkje? 

Válasz: A Facebook oldalunk linkje: https://www.facebook.com/kezdomeditacio/

11. Van-e Instagram oldalad és ha igen, mi linkje? 

Válasz: Az Instagram oldalam linkje: https://www.instagram.com/kezdomeditacio/