Teljesen Kezdő Videós Online Jógatanfolyam. Egyszeri Díj, Örök Használat.

"Kedves Mónika! A díjmentes videóidat megnéztem, hébe-hóba veled is gyakoroltam. Már az első videóidnál abszolút hitelesnek éreztelek és terveztem a normál áras előfizetést is - hiszen 10.500 Ft sem sok - de csak halogattam és most megvásároltam. Itt és most a segítségeddel: "megérkeztem". Boldog vagyok, és köszönök mindent előre is, amit általad illetve, a jóga segítségével magam és a környezetem javára tehetek." - Ildikó, Budapest

Tanfolyamom 14 éves kortól 70 éves korig szinte mindenkinek ajánlott.

Enyhítsd Hát és Izületi Fájdalmaidat, Csökkentsd a Stresszt és a Túlsúlyt, Állítsd Helyre Vércukorszintedet, Vérnyomásodat és Lelki Békédet.

Egészséges Gerinc, Hosszabb Élet: Erősítd Meg Tested és Lelked a Jóga Segítségével.

"A felépülésemben rengeteget jelentett a jóga. A professzor úr alig hitt a szemének, mert sokkal hajlékonyabb voltam, sokkal több mindent meg tudtam csinálni, mint azt remélni lehetett. 2018 őszén így aztán már jógatáborba is el mertem menni, ott négy nap alatt 15 jógaórát csináltam végig. Innentől nem volt kérdés hogy mindenképpen a jóga az én utam." - Blanka, 70, nyugdíjas, Békéscsaba

Több mint 8 óra vezetett online videós kezdőjóga oktatás, kényelmesen az otthonodból.

Egyszeri Díj. Örök Használat. Megrendelem Most 5900 Ft-ért.

Ha stresszes az életed, ha cukorbeteg vagy, ha visszér, izületi, derék, gerinc, mozgássszervi, szív, érrendszeri és keringési vagy hormonális, női problémákkal küzdesz, esetleg túlsúlyos vagy akkor úgy gondolom, hogy megtaláltad amit keresel.

De még mielőtt bármi többet is mondanék a tanfolyamról, kérlek olvasd el egy tanítványom történetét:

“H. Istvánné, Kati vagyok, 61 éves, nyugdíj előtt álló általános iskolai pedagógus. Kálváriám az ízületi fájdalmakkal 5 évvel ezelőtt kezdődött. Szerencsére időben rám talált a jóga, melynek segítségével sikerült megúsznom még egy műtétet is. A fájdalom először a jobb, majd a bal térdemben jelentkezett. Egyre nehézkesebbé vált a mozgás, és az idő múlásával már az is nagy kínokat okozott, amikor kisunokámat próbáltam felemelni. Arról nem is beszélve, hogy mivel a házban nincs lift, a mindennapok során egyre több nehézséget jelentett feljutni az első emeleti lakásomba.

Az orvosok előbb ízületi gyulladást, majd kopást állapítottak meg a baltérdemben, és sorra írták fel a gyulladáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat, valamint fizikoterápiára is küldtek. Ezek ideig-óráig hatottak is, majd a fájdalom állandó jelleggel visszatért. A folytonos fájdalom miatt alig tudtam elvégezni mindennapi teendőimet, hisz szinte minden tevékenység, még a főzés is mozgással jár. Egyébként is nem kellemes dolog a sántikálás.

A körülöttem lévőkkel egyre ingerültebb lettem, mert nem szeretem, ha másokra vagyok utalva. Ráadásul a fájdalomcsillapítók mellékhatásaként sokat émelyegtem és a vérnyomásom is felszökött. Nagyon elkeseredtem. Aki nap mint nap fájdalommal él, az tudja, miről beszélek.

A segítség az utolsó pillanatban érkezett. Már ki volt tűzve a műtét időpontja, és ekkor véletlenül összetalálkoztam régi barátnőmmel, Évivel. Amikor panaszkodásom után elmesélte, milyen egyszerű módszerrel szűntek meg évtizedekig tartó csípőízületi fájdalmai, nem akartam neki elhinni. De végül is mit veszíthetek? – gondoltam.

Szkeptikusan vágtam bele a a jógaórákba. Először magánórákat vettem Mónikától, de nem sokkal később úgy döntöttem, hogy elvégzek egy kezdő jógatanfolyamot. Még ma is alig hiszem el: de kb. 4 hét után már enyhültek a fájdalmaim és könnyebben tudtam mozogni.

Azóta folyamatosan jógázom otthon és a fájdalom egyre ritkábban tér vissza. Azt mondhatom, hogy a mozgásom most már szinte olyan mint régen. Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy a jógázás megváltoztatta az egész életem. A tervezett műtétem elmaradt, és állapotom olyan, mint kb. 5 évvel ezelőtt: könnyedén elvégzem a napi teendőket, nem akadályoz semmi. Ráadásul, néhány fölösleges kilót is sikerült leadnom.”

Katika története nem egy egyedi történet. Az általam összeállított videós jógatanfolyam nagyon sok embernek segített már és megváltoztathatja a Te életminőségedet is.

Ha őszintén akarod a pozitív változást, akkor kérlek, tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

 • Munkahelyi stressz gyötör, vagy párkapcsolati problémáid vannak? Magas a vérnyomásod, hát vagy derékfájással küzdesz?
 • Szeretnél fittebb lenni, esetleg túlsúlyos vagy? Nincs jógastúdió a közeledben, vagy nincs időd elmenni egy jógaórára?
 • Otthon ülő anyuka, nagyamama vagy kismama vagy?
 • Vagy csak szimplán nyugalomra és boldogságra vágysz, mert nem találod a helyed ebben fénysebességgel rohanó világban és szeretnél egy kicsit lelassulni és megtalálni belső békédet?

Ha bármelyik fenti kérdésre IGENNEL válaszoltál, akkor ez az üzenet NEKED szól, kérlek olvasd tovább.

Szeretettel üdvözöllek,

A nevem Lenkefi Mónika, Közel 10 éve oktatok jógát Békéscsabán az Ízisz Jóga Stúdióban és szerte az országban ahová meghívnak. Két gyönyörű kislányom van (Luca 14, Lola 12) és 24 éve élek boldog házasságban férjemmel. A küldetésem az, hogy a jóga holisztikus rendszerén keresztül segítsek – az olyan embereknek mint Te – a testi és lelki gyógyulásban.

Közel 10 éve indítottam első kezdő jógatanfolyamomat. Kurzusaimon már több száz ember vett részt.

“Miért iratkoztam fel az online kezdőjóga kurzusra? Mert egy reggel felébredtem azzal az éles gondolattal a fejemben, hogy nem érzem jól magam a bőrömben és nekem jógáznom kell. Google. Kezdő online jógatanfolyam. És hajrá, hajrá: gyerünk, ide nekem a jógát és hatezer évet! Életem legjobb döntése volt.” – Márta, 45, marketing asszisztens, Őriszentpéter

Egyszeri Díj. Örök Használat. Megrendelem Most 5900 Ft-ért.

Az elmúlt tíz évben számtalan emberrel találkoztam, akik különféle problémákkal küzdöttek. A rendszeres jógagyakorlás a következő testi-lelki bajaikra adott megoldást:

 • munkahelyi vagy poszt traumás stressz
 • folyamatos fáradtság, álmatlanság
 • párkapcsolati problémák, női panaszok
 • túlsúly, gerinc vagy derékfájás
 • izületi problémák, gerincsérv
 • magas vérnyomás, kezdeti cukorbetegség, potencia problémák

Mindamellett, hogy nagyon sokan látogatnak el stúdiómba, számtalan megkeresést kapok az ország különböző pontjairól, emailben, telefonon, és Facebook-on is. Ezek az emberek úgyanúgy a segítségemet kérik egy magánóra, egy tanfolyam, vagy éppen egy csoportos óra keretében, mint azok akik személyesen jönnek el hozzám. Mivel az én időm is véges ezért a legtöbb ilyen jellegű kérésnek nem tudok eleget tenni. Bármennyire is szeretnék, sajnos nem tudok eljutni – legalábbis fizikálisan – mindenkihez.

Ezért döntöttem úgy egy jó évvel ezelőtt, hogy készítek egy teljesen átfogó vezetett videós online jógatanfolyamot kezdő és újrakezdő jógázóknak.

Teljesen mindegy, hogy Budapesten, Győrben, Zalaegerszegen, Debrecenben, Kecskeméten vagy Salgótarjánban élsz, az online kezdő jógatanfolyamot te is könnyedén el tudod végezni kényelmesen, otthonról, az interneten keresztül.

A vezetett videós tanfolyamot úgy építettem fel, hogy Te is könnyedén el tudd végezni, akkor is ha még soha életedben nem léptél jógaszőnyegre. Nem szükséges hozzá más mint egy számítógép, internet kapcsolat is némi önszorgalom.

Garantáltan meg tudod csinálni Te is. Otthonról, egyedül.

A közel 50 magyarázó videó lépésről-lépésre, kézenfogva vezet majd az alapoktól egészen az első teljes másfél órás gyakorlásig. A tanfolyamom minden részletre kitér, használata egyszerű és nagyon jól értelmezhető. A teljes tanfolyamhoz azonnal hozzáférsz a megrendelés után.

Szeretettel várlak, ha:

 • még soha nem jógáztál vagy újrakezdő vagy, és kedveled a kihívásokat
 • szereted a dinamikus, lendületes mozgásformákat, és testi-lelki egészséged és egyensúlyod helyreállítására törekszel
 • komolyan gyógyulni szeretnél

 

 

 

“Úgy gondolom, hogy fizikai állapotomhoz képest a legtöbb gyakorlatot becsületesen végigcsináltam. Holnap folytatom a következő videóval! Köszönöm szépen Mónika!” – Sára, 57, óvónő, Kecskemét

A vezetett videós online kezdő jógatanfolyamom a következő kérdésekre is választ ad:

 • fiatalnak, hajlékonynak, erősnek kell-e legyek, ha jógázni szeretnék? (a rövid válasz: NEM, és a részleteket majd megtudod a videókból)
 • mennyire fontos a helyes légzés elsajátítása? (a rövid válasz: igen ez az egyik az egyik legfontosabb dolog és a videókban erre is részletes magyarázatot adok, mitöbb, együtt fogjuk megtanulni a helyes légzést)
 • hogyan enyhíthető biztonságosan bármilyen jellegű fájdalom a jóga segítségével?
 • hogyan csökkenthető a magas vércukorszint és vérnyomás a jóga segítségével?
 • hogyan adhatja meg a jóga a stresszmentes életet?
 • hogyan erősíti a jóga az immunrendszert ?
 • hogyan enyhítheti a jóga a depressziós tüneteket?
 • hogyan adhat a jóga boldogságot a mindennapokban?

A rendszeresen elvégzett jógagyakorlatok hatására:

 • javul a tested sejtjeinek oxigén ellátása, javul a vérkeringésed
 • javulnak a tested szervrendszeri működései, javul az általános közérzeted, felgyorsulnak a tested regenerálódási, öngyógyítási folyamatai
 • csökkenek az esetleges hangulatingadozásaid, javul a szervezeted stresszkezelési mechanizmusa, a mozgásszervi panaszaid enyhülnek

Az órák egymásra épülnek, fokozatosan növelem a terhelést, ezzel is javítva állóképességedet, tüdőkapacitásodat, rugalmasságodat, egyensúlyérzékedet és lelki békédet.

A tanfolyam alatt nem csak a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálok neked, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek számodra.

Egyszeri Díj. Örök Használat. Megrendelem Most 5900 Ft-ért.

 • több mint 8 óra online kezdőjóga oktatás: a teljes tanfolyamhoz azonnal hozzáférsz
 • könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapsz a hatha jóga filozófiájának alapjaiba, közérthető, egyszerű, könnyen alkalmazható gyakorlatsorok segítségével
 • lépésről lépésre építem fel jógagyakorlásodat, bármelyik videót többször is megnézheted
 • bármikor megállíthatod és újra nézheted a videókat, így abban a tempóban sajátíthatod el a mozdulatokat, ahogy neked megfelel

Használd ki MOST mindazt amit Online Kezdő Jógatanfolyamom kínál mindössze napi 20 perc gyakorlással.

 • az otthonod kényelméből választhatod meg, mikor és mennyit gyakorolsz: használd ki az irányított videós jógaóráim által nyújtott különbözö gyakorlási lehetőségeket
 • gondosan kidolgozott online tanfolyamom segítségével minden alap jógapózt megtanítok neked, mindemellett megtanítlak magabiztosan és hatékonyan relaxálni is: segítek megismerni a belső nyugalmat és belső békét
 • az irányított videós gyakorlások magukban foglalják az alapvető álló, ülő és fekvő pózokat: az elsajátított pózok fejlesztik a hajlékonyságodat és testtartásodat
 • semmifelé előzetes jógaismeret nem szükséges a kurzus elvégzéséhez: gyakorolhatod a jógát jógaszőnyegen is, de ez sem feltétlenül szükséges
 • Ez a kurzus tökéletes választás azoknak, akik a jógát saját tempójukban és otthonuk kényelméből szeretnék gyakorolni: várlak az Online Kezdő Jógatanfolyamon.
 • A teljes vezetett videós online kezdő jógatanfolyamhoz azonnal hozzáférsz a megrendelés után.

Namaste, Lenkefi Mónika.

Egyszeri Díj. Örök Használat. Megrendelem Most 5900 Ft-ért.