Köszönöm, hogy feliratkoztál Teljesen Ingyenes Meditációs Hírlevelemre!

És szintén nagyon köszönöm a belém vetett bizalmadat. A hírlevél sorozat első emailje 5-10 percen belül az email inboxodban lesz. Ezek után MINDENNAP, 15 napon keresztül kapni fogsz tőlem egy ingyenes meditációs gyakorló videót.

NAGYON-NAGYON-NAGYON FONTOS! 

Ha feliratkozás után 5-10 perccel, mégsem találod az első emailemet az inboxodban (vagyis nem érkezik meg), akkor a következőket kell tenned.
  1. Ha Gmail.com-os (vagy Yahoo-s, Hotmail-es) email címed van, és nincs az emailem az Elsődleges email fiókodban 5-10 perccel a feliratkozás után, akkor keresd a Promóciós fiókban és vidd át az Elsődleges fiókba, így majd minden további hírlevél odakerül. Ha ott sem találod, akkor nézd meg a Spam fiókban. Ha ott sincs akkor, minden valószínűség szerint elgépelted az email címedet (hidd el ez nagyon sok emberrel előfordul, még velem is), vagy már korábban feliratkoztál és nem emlékszel rá. (hidd el ez is nagyon sok emberrel előfordul). Ebben az esetben azt javaslom, hogy keress rá az emailjeimre az inboxodban, esetleg iratkozz le és iratkozz fel újra.
  2. Ha Freemail-es (vagy Vipmail-es, Citromail-es vagy Gmail.hu-s) email címed van, akkor egy picit bajban vagyunk, ugyanis ezek a magyar email szolgáltatók nagyon nehezen engedik be az ilyen jellegű emaileket, és az esetek nagy részében az emailek a spam fiókban kötnek ki. Először ott nézd meg őket. Ha ott sincs azt javaslom, készíts magadnak egy Gmail fiókot és iratkozz fel az új címeddel újra.

Ha úgy gondolod, hogy nem volt sikeres a feliratkozásod és szeretnél újra feliratkozni akkor kattints IDE. 

Ha úgy gondolod, hogy egyedül nem megy a feliratkozás, akkor küldj egy emailt nekünk a support@kezdomeditacio.hu címre, a következő tárgysorral: Segíts feliratkozni a hírlevélre. 

Most, hogy ezeket az unalmas technikai dolgokat tisztáztuk, térjünk rá a lényegre.

Az elkövetkezendő hetekben, küldeni fogok neked néhány nagyon hasznos videót, melyek segítségével szeretnélek bevezetni az otthoni meditáció rejtelmeibe.

A videókat úgy állítottam össze, hogy könnyedén követni tudd az instrukciókat.

A hírlevél sorozathoz tartozó videók (közel 15 videó) valóban ingyenesen használhatóak. Erre iratkoztál fel most. Ez az email sorozat most indul. Az elkövetkezendő 15 napban mindennap küldök neked egy rövid ingyenes videót.

Az első email már minden bizonnyal az email inboxodban van. (Ha végeztél itt, javaslom nézd meg az első videót azonnal.)

Facebook csoportomhoz itt tudsz csatlakozni. Kattints a lenti linkre, vagy a Facebook logóra.

Lenkefi Mónika – KezdőMeditáció.hu Facebook Oldal

Folyamatosan teszek fel bejegyzéseket, híreket, cikkeket, videókat és podcastokat is. Akcióimról is itt értesülhetsz majd először.

Namaste, Mónika.