Welcome Block

Online Videós Meditációs Tanfolyamok Kezdőknek

2016-10-12

Lenkefi Mónika vagyok. Jóga és meditációs oktató. Az elmúlt több mint 10 évben több tucat meditációs kezdőtanfolyamot tanítottam végig békéscsabai jóga stúdiómban.  Ennek a 10 évnek a tapasztalatát szeretném megosztani veled egy online videós kezdő meditációs tanfolyam formájában.

Ez a meditációs tanfolyam más mint a többi: lépésről-lépésre, kézenfogva vezet, egyszerű, közérthető, könnyen befogadható. Az elkészítésekor arra törekedtem, hogy bárki könnyen megértse a meditáció elméleti alapjait és el tudja végezni a különböző meditációs gyakorlatokat, egyedül, otthonról az inteneten keresztül. A videókat nézheted számítógépen, tableten vagy akár okostelefonon is.

Tovább az Online Meditációs Tanfolyamhoz

error: Content is protected !!

Iratkozz Fel Ingyenes Videós Kezdő Meditációs Hírlevelemre MOST!

Kezdd el az otthoni meditációs gyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy 15 videóból álló email sorozatot, melynek segítségével azonnal elkezdheted otthoni meditációs gyakorlásodat. Kérlek, írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. A hírlevélben küldött videókért NEM KELL fizetned. Köszönöm a bizalmadat. Az e-mail-címedet bizalmasan kezelem. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)