Megrendelésedet megkaptuk és köszönjük

Az Online Kezdő Jóga, Meditációs és Csakra 3 az 1-ben tanfolyamcsomag megrendelés részletei. Kérlek olvasd el az alábbiakat nagyon figyelmesen. 

  1. Amennyiben az Online Kezdő Jóga, Meditációs és Csakra 3 az 1-ben tanfolyamcsomagot bankkártyás fizetéssel rendelted meg, akkor a kifizetéssel egyidejűleg a 3 tanfolyamból, az Online Kezdő Meditációs tanfolyamot automatikusan aktiváltuk. A tanfolyamhoz itt férsz hozzá már most: https://kezdomeditacio.hu/fiokom
  2. A  két jógatanfolyamot manuálisan aktiváljuk, és erről emailben értesítünk legkésőbb 24 órán belül. Az Online Kezdő Jóga és Csakra Tanfolyamokhoz itt férsz majd hozzá aktiválás után: https://kezdojoga.hu/fiokom. A felhasználóneved az email címed, a jelszavadat emailben kapod meg.
  3. Ha banki átutalással fizettél, mindhárom tanfolyami tagságodat az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után aktiváljuk manuálisan. Amint megkaptad tőlünk számládat a Szamlazz.hu-n keresztül, (Számlája megérkezett – Ízisz Jóga Egyesület tárgysorral) mindkét fiókod aktívvá válik. Ez több napot is igénybe vehet, attól függően mennyi időt tesz ki az utalás bankok közötti jóváírása.

Bankszámlaszámunk – OTP – 11733254-21454624

Külföldi utalás esetén: IBAN HU35 11733254-21454624-00000000

A tanfolyamokhoz itt férsz majd hozzá aktiválás után:

https://kezdomeditacio.hu/fiokom

https://kezdojoga.hu/fiokom

A tanfolyamok aktiválásáról külön emailben is értesíteni fogunk majd.

Megrendelésed részleteit alább tekintheted meg.

Üdvözlettel, Lenkefi Mónika