Megrendelésedet megkaptuk és köszönjük

Az Online Kezdő Jóga, Meditációs és Csakra 3 az 1-ben tanfolyamcsomag megrendelés részletei. Kérlek olvasd el az alábbiakat nagyon figyelmesen. 

  1. Amennyiben az Online Kezdő Jóga, Meditációs és Csakra 3 az 1-ben tanfolyamcsomagot bankkártyás fizetéssel rendelted meg, akkor a kifizetéssel egyidejűleg a 3 tanfolyamból, az Online Kezdő Meditációs tanfolyamot automatikusan aktiváltuk. A tanfolyamhoz itt férsz hozzá már most: https://kezdomeditacio.hu/fiokom
  2. A  két jógatanfolyamot manuálisan aktiváljuk, és erről emailben értesítünk legkésőbb 24 órán belül. Az Online Kezdő Jóga és Csakra Tanfolyamokhoz itt férsz majd hozzá aktiválás után: https://kezdojoga.hu/fiokom. A felhasználóneved az email címed, a jelszavadat emailben kapod meg.
  3. Ha banki átutalással fizettél, mindhárom tanfolyami tagságodat az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után aktiváljuk manuálisan. Amint megkaptad tőlünk számládat a Szamlazz.hu-n keresztül, (Számlája megérkezett – Ízisz Jóga Egyesület tárgysorral) mindkét fiókod aktívvá válik. Ez több napot is igénybe vehet, attól függően mennyi időt tesz ki az utalás bankok közötti jóváírása.

A tanfolyamokhoz itt férsz majd hozzá aktiválás után:

https://kezdomeditacio.hu/fiokom

https://kezdojoga.hu/fiokom

A tanfolyamok aktiválásáról külön emailben is értesíteni fogunk majd.

Megrendelésed részleteit alább tekintheted meg.

Üdvözlettel, Lenkefi Mónika


error: Content is protected !!

Iratkozz Fel Ingyenes Videós Kezdő Meditációs Hírlevelemre MOST!

Kezdd el az otthoni meditációs gyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy 15 videóból álló email sorozatot, melynek segítségével azonnal elkezdheted otthoni meditációs gyakorlásodat. Kérlek, írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. A hírlevélben küldött videókért NEM KELL fizetned. Köszönöm a bizalmadat. Az e-mail-címedet bizalmasan kezelem. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)