Guru jóga – gyakorlat

 A 9 lélegzet után még mindig a meditációs pózban ülve képzeld el a mestered szemmagasság fölött magad előtt. Nem egy lapos, kétdimenziós képet kellene látnod, hanem egy valódi lényt, háromdimenziós formában, tiszta fényből, tiszta tudatosságból testet öltve előtted, akinek olyan erőteljes a jelenléte, hogy a te fizikai, energetikai testedre és az elmédre is hatással van.

Erőteljes érzelmeket, kapcsolódást generálj magadban. Reflektálj a nagyszerű tanításokra, a tudás ajándékára, amit kaptál, illetve amit a jövőben kapsz és érezd, mennyire szerencsés vagy, hogy kapcsolódhatsz a Mesteredhez.

Ajánlj fel egy őszinte imát kérj tőle áldást, hogy minden negativitás, minden gát, blokk és akadály, ami a fejlődésed útjában áll eltávozzon és hogy a pozitív tulajdonságok erősödjenek benned.

Képzeld el, hogy az Áldás három színes fénysugár formájában, három bölcsesség kapun keresztül érkezik hozzád, a test, a beszéd és az elme bölcsesség kapuján át.

 A mestertől a fények a következő sorrendben érkeznek hozzád:

Az első, a fehér színű fénysugár formájában a mester homlokcsakrájából a tiédbe áramlik megtisztítva, ellazítva a teljes tested és a fizikai dimenzióidat.

A második a vörös színű fénysugár, a mester torokcsakrájából a tiédbe, megtisztítva, ellazítva az energetikai dimenzióidat.

Végül a harmadik, a kék színű fénysugár a mester szívcsakrájából a tiédbe megtisztítva és ellazítva az elmédet.

Amikor a fények belépnek a testedbe érezd őket, engedd, hogy a fizikai, az energetikai tested és az elméd ellazuljon, megteljen a bölcsesség fényével. Engedd a fantáziádat szabadon áramolni, hogy az áldás ne csak egy képzelődés, hanem valódi tapasztalás legyen.

Miután az áldást megkaptad, lásd a mestert, amint feloldódik a fényben, majd belép a szívedbe, és részeddé válik. Majd te magad is oldódj fel a tiszta tudatosság fényében, és maradj ebben a tiszta tudati állapotban, a Rigpában, amilyen hosszan csak tudsz. 

error: Content is protected !!

Iratkozz Fel Ingyenes Videós Kezdő Meditációs Hírlevelemre MOST!

Kezdd el az otthoni meditációs gyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy 15 videóból álló email sorozatot, melynek segítségével azonnal elkezdheted otthoni meditációs gyakorlásodat. Kérlek, írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. A hírlevélben küldött videókért NEM KELL fizetned. Köszönöm a bizalmadat. Az e-mail-címedet bizalmasan kezelem. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)